Regent Seven Seas Cruises lanceert nieuw Epicurean Enrichment Studio-concept
Regent Seven Seas Cruises introduceert het nieuwe Epicurean Enrichment Studio, door de rederij omschreven als ultramoderne culinaire studio’s aan boord van de Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager.
Volgens de rederij zal dit nieuwe initiatief de standaard voor culinaire ‘enrichment’ op zee verhogen, met ervaringen die passagiers verbinden met bestemmingen via smaak, geschiedenis en storytelling.
“Culinaire ontdekkingstochten staan altijd centraal bij betekenisvol reizen, en met ons nieuwe Epicurean Enrichment Studio kunnen gasten bestemmingen ontdekken door de ogen van onze meesterkoks,” aldus Jason Montague, chief luxury officer van Regent Seven Seas Cruises.
“Van het beheersen van de kunst van het kruiden mengen in India tot het proeven van premium mediterrane olijfolies: elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om onze gasten te verbinden met de verhalen, tradities en authentieke smaken die elke regio kenmerken die we bezoeken,” voegde hij toe.
Het concept is ontwikkeld door Kathryn Kelly, executive chef en directeur culinaire enrichment bij Regent. Het Epicurean Enrichment Studio debuteert aan boord van de Seven Seas Mariner tijdens de World Cruise van 2026 en op de Seven Seas Voyager vanaf mei 2026. De rederij geeft aan dat de verrijkende ervaringen zijn ontworpen om de waardering van haar gasten voor wereldkeukens en culturele tradities te verdiepen.
Het programma is opgebouwd rond vijf pijlers: Epicurean Passport Series, Chef’s Circle, Chef’s Table, Chef-Led Epicurean Enrichment Tours en Chef-Hosted Dining.
Voor de uitvoering van het programma worden de Stars’ Lounge op Seven Seas Mariner en de Club.com-internetruimte en boutique op Seven Seas Voyager omgebouwd tot speciaal ingerichte ruimtes.
“Onze gasten willen de wereld door een culinaire lens zien. Het Epicurean Enrichment Studio is de logische evolutie van ons programma, waarbij geschiedenis, smaak en authentieke beleving samenkomen op elke reis,” zegt chef Kathryn Kelly.
Aan boord van de Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager start elke cruise met een open-house receptie met mousserende wijn, waar passagiers de aanwezige chefs kunnen ontmoeten en zich kunnen inschrijven voor programma’s en activiteiten binnen de vijf pijlers van het Epicurean Enrichment Studio.


