Cruisereiziger
DrankpakketPersoonlijke blogVoorbereiding

Drankpakketten en drankprijzen bij Celebrity Cruises

Bij Celebrity Cruises zijn drankjes naar keuze inbegrepen in de prijs van je cruise. Afhankelijk van het tarief dat je boekt ontvang je een minder of uitgebreider drankpakket bij Celebrity Cruises. Ook kan je sinds een cruise only tarief boeken zonder drankjes daarbij inbegrepen.

Drankjes in het buffetrestaurant

Bij de drank tappunten in het buffetrestaurant is bij Celebrity Cruises veel inbegrepen: Diverse soorten fruitdranken (gedurende de gehele dag, bijvoorbeeld appelsap, fruitpunch, sinaasappel sap, ijsthee, lemonade, etc), thee, koffie en water inclusief ijsblokjes. Bij de obers of bij de bar bestel je alcoholische drankjes of soft drinks per stuk.

Hieronder zie je de drankmenu’s op de Celebrity Apex – zomer 2023

Minimum leeftijd alcohol bij Celebrity Cruises

De minimumleeftijd voor alcoholgebruik aan boord is 21 jaar.

 

Drankpakketten bij Celebrity Cruises

Alcoholvrij

  • Soda Package omvat ongelimiteerde softdrinks voor $9.00 per persoon per nacht (pppn). Alle blikjes en glazen softdrinks.
  • Premium Bottled Water Package: $16 pppn – Evian, Aqua Panna, San Pellegrino & Perrier
  • Classic Non-Alcoholic Package: $18 pppn. Alle blikjes en losse softdrinks, sapjes, water, speciale koffie en thee.
  • Premium Non-Alcoholic Package: $22 pppn. Alle water, specialiteitenkoffie en thee, non-alcoholische frozen drankjes, Red Bull Energy Drink, kokoswater en Vitaminwater.

Drankpakket met Alcohol

  • Standard Beverage Package: $49 pppn – (geselecteerde) sterke drank, bieren, cocktails, likeurtjes tot een waarde van $6 per stuk. Flessen water en softdrinks. Inclusief 10% korting op flessen wijn.
  • Classic Beverage Package: $59 pppn – (geselecteerd) sterke drank, bieren, cocktails, likeurtjes tot een waarde van $10 per stuk. Speciale koffie en thee, non-alcoholische drankjes, flessen water en softdrinks. Inclusief 15% korting op flessen wijn.  Wanneer je bij de rederij een All-included tarief boekt zit dit Classic drankpakket bij Celebrity Cruises in de prijs inbegrepen.
  • Premium Beverage Package: $69 pppn –  alles van Classic Package + premium merken sterke drank, cocktails, wijn per glas, bier. Speciale koffie en thee, non-alcoholische drankjes (zie hierboven), flessen water en softdrinks. Alles tot een waarde van $15 per stuk.  Inclusief 20% korting op flessen wijn. Wanneer je een suite in The Retreat boekt, ontvang je dit drankpakket.
  • Classic wines by the bottle package: vanaf $109 (3, 5 of 7 flessen)
  • Premium wines by the bottle package: vanaf $169 (3, 5 of 7 flessen)

De prijzen van de drankpakketten en drankjes zijn een indicatie.  Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. (Prijzen stand 2019, laatst bijgewerkt 2023)

Bekijk hier de drankprijzen van andere rederijen.

Zin in een drankje bij Celebrity Cruises? Vraag snel een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Bekijk de mooiste cruises van dit moment van Celebrity:

Jaar >
2023
2024
2025
2026
Alle bestemmingen >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool

 

De favorieten uit onze fanshop:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger