Drankpakketten en drankprijzen bij Celebrity Cruises

Wat kost een drankje of een drankpakket bij Celebrity Cruises?

Bij Celebrity Cruises zijn de zelftap-drankjes in het buffet restaurant inbegrepen in de prijs. Je vindt er koffie, thee, ijsthee en sapjes. Bestel je bij een ober in het (buffet- of specialiteiten)restaurant of in een bar een drankje, dan betaal je daarvoor.

Restaurants & Bars

Bij elk restaurant of bar kan je drankjes bestellen. Zoals eerder gezegd zijn alleen de zelftap-automaten in het buffetrestaurant gratis. Let erop dat een specialiteitenkoffie in een restaurant niet inbegrepen is.

 • Cola/softdrinks – vanaf $2,50
 • Bier – vanaf $4
 • Koffie – vanaf $3 (specialiteitenkoffie vanaf $4)
 • Wijn – vanaf $7
 • Cocktails – gemiddeld $10

Drankpakket

Is het slim?

Of het slim is om een drankpakket aan te schaffen, hangt af van hoeveel je drinkt en de route die je vaart. Drink je zelden alcohol of veel? En heb je veel of weinig zeedagen? Voor bijvoorbeeld het sodapakket ($9 per dag) zal je gemiddeld 4 drankjes (zo’n $2,50 per stuk als je ze los koopt) moeten drinken per dag.

De addertjes

Bij alle drankpakketten zijn er kleine lettertjes. Net als bij veel andere rederijen moeten beide personen in één hut gebruik maken van hetzelfde drankpakket. Je kunt dus geen drankjes uitdelen aan de ander en maar 1 pakket kopen ;-).  Daarnaast zijn de genoemde pakketprijzen nog exclusief de eenmalige Service Charge (18%). De pakketten zijn overigens in alle horeca gelegenheden te gebruiken 🙂 , dus in alle restaurants en bars.

De minimumleeftijd voor alcoholgebruik aan boord is 21 jaar.

Drankpakketten

Alcoholvrij

 • Soda Package omvat ongelimiteerde softdrinks voor $9.00 per persoon per nacht (pppn). Alle blikjes en glazen softdrinks.
 • Premium Bottled Water Package: $16 pppn – Evian, Aqua Panna, San Pellegrino & Perrier
 • Classic Non-Alcoholic Package: $18 pppn. Alle blikjes en losse softdrinks, sapjes, water, speciale koffie en thee.
 • Premium Non-Alcoholic Package: $22 pppn. Alle water, specaliteitenkoffie en thee, non-alcholische frozen drankjes, Red Bull Energy Drink, kokoswater en Vitaminwater.

Alcohol

 • Standard Beverage Package: $49 pppn – (geselecteerde) sterke drank, bieren, cocktails, likeurtjes tot een waarde van $6 per stuk. Flessen water en softdrinks. Inclusief 10% korting op flessen wijn.
 • Classic Beverage Package: $59 pppn – (geselecteerd) sterke drank, bieren, cocktails, likeurtjes tot een waarde van $9 per stuk. Speciale koffie en thee, non-alcoholische drankjes, flessen water en softdrinks. Inclusief 15% korting op flessen wijn.
 • Premium Beverage Package: $69 pppn –  alles van Classic Package + premium merken sterke drank, cocktails, wijn per glas, bier. Speciale koffie en thee, non-alcoholische drankjes (zie hierboven), flessen water en softdrinks. Alles tot een waarde van $15 per stuk.  Inclusief 20% korting op flessen wijn.
 • Classic wines by the bottle package: vanaf $109 (3, 5 of 7 flessen)
 • Premium wines by the bottle package: vanaf $169 (3, 5 of 7 flessen)

Deze prijzen zijn een indicatie en aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Stand 2019.

Zin in een drankje bij Celebrity Cruises? Vraag snel een offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)