Repositioning cruises

Wij hebben voor jou de mooiste nieuwsbriefaanbiedingen van reisbureau’s en mooie acties van rederijen op een rijtje gezet. Hieronder zie je de repositioning cruises. Dit zijn eenmalige cruises van het ene naar het andere werelddeel die vaak wat langer duren.

Tweemaal per jaar vindt er een grote in- en uittocht van schepen plaats op de hele aardbol. In de lente komen veel cruiseschepen naar Europa toe en in oktober/november is er het vertrek van cruiseschepen naar andere gebieden. Het gros van de cruiseschepen blijft namelijk niet het hele jaar in Europa of een ander gebied.

Goedkoper cruisen

Repositioning cruises zijn behoorlijk goedkoper dan ‘gewone’ cruises. Enerzijds komt dit doordat de schepen soms minder havens bezoeken en dus veel minder liggelden en belasting hoeven te betalen. Anderzijds zijn veel minder mensen geïnteresseerd in een repositioning cruise. Wij vinden het echter een fijne manier van cruisen! Aan boord is een fijne sfeer, er zijn andere activiteiten en iedereen is enthousiast over wat komen gaat na een aantal zeedagen. Een aanrader om eens een repositioning cruise te doen wat ons betreft!

Transatlantisch

Een populaire route is een transatlantische cruise. Het woord zegt het al: je vaart met een cruiseschip over de Atlantische oceaan. Deze cruises gaan veelal vanuit Florida of het Caribisch Gebied naar Europa (of terug!). Reken op zo’n minimaal zes zeedagen. Onderweg stop je wellicht nog op de Portugese Azoren, de Kaapverdische- en Canarische Eilanden.

Aanbiedingen

Wij hebben leuke aanbiedingen voor je bij elkaar gezocht:

Allemaal
2021
2022

Interesse in andere cruises? Kijk ook eens bij:

Top AanbiedingenKorte CruiseExpeditie Rivier RepositioningWereldcruise

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.