Cruisereiziger
Drankpakket

Drankpakketten en drankprijzen bij Royal Caribbean

Wat kost een drankje of een drankpakket bij Royal Caribbean?

In dit artikel lees je wat een drankje kost bij Royal Caribbean. Je kunt bij hen drankjes aan de bar of bij een ober bestellen, gebruik maken van een drankpakket of je drankje bij een buffetrestaurant halen.

Inclusief

Bij Royal Caribbean zijn de zelftap-drankjes in het buffet restaurant Wind Jammer Café inbegrepen in de prijs. Je vindt er koffie, thee, ijsthee en koud water. In de ochtend vind je bij het ontbijt ook sappen uit de tap-automaten aldaar. De gewone koffie en thee na je diner in het hoofdrestaurant zijn ook inclusief in de prijs.

Restaurants & Bars

Bij elk restaurant of bar kan je uiteraard drankjes (in dollar) bestellen. Bestel je bij een ober in het (buffet of specialiteiten) restaurant, bij het zwembad of bij een bar een drankje, dan betaal je daarvoor.

Leeftijd

Wanneer je meevaart met Royal Caribbean geldt in de Verenigde Staten dat je 21 jaar of ouder moet zijn voor het drinken van alcohol. Wijn en bier 16 jaar of ouder, maar dan wel met ouders erbij of brief/verklaring van de ouders bij je.

Wanneer de schepen in Europa varen, geldt dat je 18 jaar of ouder moet zijn.

Drankprijzen

Royal Caribbean is wat betreft drankjes iets duurder dan gemiddeld.

  • Koffie – vanaf $4,15
  • Frisdrank – vanaf $3,45
  • Wijn – vanaf $8 per glas
  • Bier – vanaf $7,49 / alcoholvrij $6,99 (Heineken)
  • Cocktail – vanaf $9,95 / alcoholvrij vanaf $8,95
  • Frozen lemonades bij Starbucks $6,65,  fruitsmoothies en verse fruitsappen bij Vitalitybar $8,25

Drankpakket

Is het slim?

Of het slim is om een drankpakket aan te schaffen, hangt af van hoeveel je drinkt en de route die je vaart. Drink je zelden alcohol of veel? En heb je veel of weinig zeedagen?

De addertjes

Bij alle drankpakketten zijn er kleine lettertjes. Net als bij veel andere rederijen moeten beide personen in een hut gebruik maken van hetzelfde drankpakket. Je kunt dus geen drankjes uitdelen aan de ander en maar 1 pakket kopen ? Bovendien zijn de drankpakketten van Royal Caribbean niet geldig bij de roomservice en in de minibar van je hut.

 

Welke drankpakketten heeft Royal Caribbean?

Bij Royal zijn een aantal pakketten verkrijgbaar, van frisdrank tot alcoholische drankjes. De pakketten:

  • Deluxe Beverage Package omvat veel drankjes. Daaronder vallen: mocktails en cocktails, sterke drank zoals likeur, aperitief, wijn per glas, tapbier en bier in flesje, softdrinks en niet-alcoholische drankjes, versgeperste sappen en milkshakes bij Johnny Rockets. Daarnaast ontvang je korting op wijn (onder 100 dollar 40% korting, boven 100 dollar 20% korting. Klik hier voor de gehele lijst. Dit pakket kost vanaf $56 per persoon per dag + 20% gratuities.
  • Refreshment Package: non-alcoholisch pakket dat omvat ongelimiteerde softdrank, specialiteiten koffie/thee, water in flessen, versgeperste sapjes, mocktails en milkshakes bij Johnny Rockets. Voor $29 per dag.
  • Classic Soda package:  softdrinks, inclusief Coca Cola. $12,99 per dag

Ook zin om te cruisen met Royal Caribbean? Kijk eens bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Bekijk de mooiste aanbiedingen:

De favorieten uit onze fanshop:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger