Contact

Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neem contact op met info@cruisereiziger.nl

Over Cruisereiziger.nl

Cruisereiziger.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. De site bevat nieuws van de gehele cruisewereld, persoonlijke blogs, scheepsbezoeken en reportages. In 2006 zijn ze voor het eerst op een cruiseschip gestapt en waren ze meteen verkocht. Na een aantal jaren cruisen, wilde Miriam meer mensen kennis laten maken met cruisevakanties. Daarom is ze in 2010 met Cruisereiziger gestart. Miriam verzorgde columns in het magazine Cruise van Cruise Travel. Ze schrijft tevens op verzoek informatie-artikelen over cruisen of ze kan een presentatie over cruisen verzorgen. Op de radio is ze te horen geweest bij Met het Oog op Morgen (NOS Radio 1),  Cappuccino (NCRV Radio 2) en Plein 5 (NCRV Radio 5).

Cruise ervaring en scheepsbezoeken

Bij AIDA Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Disney Cruise Line, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises,  Royal Caribbean Int., Star Clippers, Phoenix Reisen (riviercruises) en Select Voyages (riviercruises) zijn ze beiden zelf aan boord geweest om mee te varen.

Scheepsbezoeken zijn gebracht aan talloze schepen zoals van AIDA Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Cruise & Maritime Voyages, Crystal Cruises, Holland America Line, Hurtigruten, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Oceanwide Expeditions, Princess Cruises, Pullmantur, Regent Seven Seas Cruises, Star Clippers en Feenstra Rijn Lijn (riviercruises).

Social media

Cruisereiziger is te volgen via TwitterFacebook en Instagram, Voor foto’s van Cruisereiziger klik je door naar Flickr.

Adverteren op Cruisereiziger.nl?

Op Cruisereiziger.nl kunt u adverteren met banners. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bepaalde pagina te sponsoren of een advertentie in de nieuwsbrief op te laten nemen. Ook zijn er mogelijkheden voor samenwerkingsverbanden met gesloten beurzen.

Cruisereiziger biedt maandelijks voor meer dan 34.000 bezoekers relevante informatie over cruisen. Jaarlijks bereikt Cruisereiziger.nl ruim 400.000 reizigers. Wanneer u interesse heeft om te adverteren op de site of in de nieuwsbrief, neem dan contact op met info@cruisereiziger.nl voor de aantrekkelijke tarieven.

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring. 

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​