Contact

Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen neem contact op met info@cruisereiziger.nl

Over Cruisereiziger.nl

Cruisereiziger.nl wordt gemaakt door Miriam Weeda en Marco van Wijk. De site bevat nieuws van de gehele cruisewereld, persoonlijke blogs, scheepsbezoeken en reportages. In 2006 zijn we voor het eerst op een cruiseschip gestapt en waren we meteen verkocht!

Na een aantal jaren cruisen, wilden we meer mensen kennis laten maken met cruisevakanties. Daarom is in 2010 Cruisereiziger gestart. Sinds 2020 heeft Cruisereiziger een samenwerking met branche-organisatie CLIA als #choosecruise member. Ook werken we samen met onze expeditiepartner Waterproof Cruises & Expeditions.

Miriam schrijft op verzoek informatie-artikelen over cruisen of ze kan een presentatie over cruisen verzorgen. Op de radio zijn we te horen geweest bij Met het Oog op Morgen (NOS Radio 1),  Cappuccino (NCRV Radio 2) en Plein 5 (NCRV Radio 5).

 

 

Social media

Cruisereiziger is te volgen via TwitterFacebook en Instagram, Voor foto’s van Cruisereiziger klik je door naar Flickr.

Samenwerken met ons of adverteren op Cruisereiziger.nl?

Leuk dat je wilt samenwerken met Cruisereiziger! Als nummer 1 in de Nederlandstalige cruisewereld maken we uitgebreide reportages van persreizen en scheepsbezoeken. Wil je jouw dienst, product in de spotlight zetten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie reportage of bannering op de website of nieuwsbrief. Jaarlijks bereiken we via de website zo’n 450.000 bezoekers. De inhoud op Cruisereiziger sluit zoveel mogelijk aan bij wat een cruisereiziger interesseert zoals bestemmingen, hotels en cruises 🙂

Heb je interesse in een samenwerking? Neem direct contact op met Miriam via miriam@cruisereiziger.nl.

De afgelopen jaren hebben we onder andere samengewerkt met reisbureaus, ultraluxe en luxe rederijen:

Webwinkel

Verzending alleen in Nederland (€6,95) en België (€7,90).
Bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verstuurd

Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring.

Aan het laden