Cruisereiziger
DrankpakketEten en drinkenPersoonlijke blogVoorbereiding

Drankpakketten en drankprijzen bij Disney Cruise Line

Wat kost een drankje of een drankpakket bij Disney Cruise Line?

In dit artikel lees je wat een drankje kost bij de schepen van Disney Cruise Line. Bij Disney is het fijn cruisen als je geen of nauwelijks alcohol drinkt. De drankrekening is bij ons altijd beduidend lager 🙂 wanneer we met Disney cruisen*. Dat komt omdat gedurende de hele dag door de zelftapmachines beschikbaar zijn én omdat er veel keuze is bij deze apparaten. Zo fijn!
De rederij heeft veel drankjesmogelijkheden beschikbaar, bij het zwembad, aan de bar en in de restaurants.  Bij Disney Cruise Line zijn de zelftap-drankjes bij het zwembad, dichtbij het buffetrestaurant, bij de prijs inbegrepen. Je vindt er een grote selectie van koffie, thee, ijsthee, chocolademelk, melk, water, sap én veel frisdrank.

Restaurants & Bars

Bij elk restaurant of bar kan je uiteraard drankjes bestellen. Bij de bars, die voornamelijk in de adult only gebieden liggen en in de lounges, betaal je voor alle alcoholische dranken, smoothies én voor frisdranken. Speciale koffies zijn tegen betaling verkrijgbaar zoals bij onder andere het Cove Cafe.

In de restaurants zijn koffie, thee en frisdrank bij de prijs inbegrepen.  Voor alcoholische dranken zoals bier en wijn betaal je.

 

Drankprijzen

Deze prijzen zijn van de bars en lounges:

  • Frisdranken – $1,75
  • Sap – $4,75 (vers)
  • Koffie – cappuccino $3,50, speciale thee $5,00
  • Wijn – vanaf $6,95 per glas
  • Bier – $5,00-$7,00
  • Cocktails – non-alcoholisch vanaf $ 5,00 / alcoholisch vanaf $ 6,75

Drankpakketten bij Disney Cruise Line

Bij Disney zijn een beperkt aantal pakketten verkrijgbaar, water-, wijn- of bierpakketten. Alle drankpakketten zijn exclusief 15% servicekosten. Je kunt ze van tevoren bestellen maar ook aan boord, waarbij soms leuke goodies zoals een tas of beker worden weggegeven.

De pakketten:

  • Bierpakket:  6 blikjes bier (o.a. Heineken, Corona, Guinness, Budweiser) $33,75
  • Wijnpakket: 3 flessen (klassiek $98, Premium $148), naar keuze ook een pakket met 4, 5 of 7 flessen.
  • Waterpakket: 6 flesjes (500ml) $10, 24 flesjes $40

Ook zin om te cruisen met Disney Cruise Line? Kijk eens bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Deze prijzen zijn een indicatie en hieraan kunnen geen rechten aan ontleend worden. Stand januari 2020. Heb je een aanvulling? Laat het ons weten via info@cruisereiziger.nl

* De cruiseprijs per persoon is daarentegen wel weer fors hoger dan bij andere rederijen. De extra’s moeten tenslotte toch door jezelf betaald worden 😉

Foto’s: gedeeltelijk Disney

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger