Costa Atlantica overgedragen aan CSSC Carnival Cruise Shipping

Zaterdag heeft in de Shanghai Wusongku International Cruise Terminal de overdracht plaatsgevonden van het cruiseschip Costa Atlantica (2000) aan CSSC Carnival Cruise Shipping, een joint venture tussen China State Shipbuilding Corp. (CSSSC) en Carnival Corporation. Het betekent de operationele start van de nieuwe Aziatische cruiserederij. De Costa Atlantica gaat routes varen naar Zuidoost-Azië en Japan en op termijn ook nieuwe routes.

In de toekomst zal de Costa Mediterranea de Costa Atlantica vergezellen bij de CSSC Carnival Cruise Shipping. Daarnaast worden er bij CSSC Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding twee nieuwe cruiseschepen gebouwd, waarvan de eerste in 2023 wordt opgeleverd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.