Facelift voor Mein Schiff 4 in Marseille

De scheepswerf Chantier Naval in Marseille ontvangt op 3 februari de Mein Schiff 4 voor een twee weeks droogdok verblijf. De Mein Schiff 4 zal een kleine facelift ontvangen, waarna op 14 februari de gasten in Palma de Mallorca weer op het Duitse schip welkom zijn.  Het cruiseschip was destijds in 2015 het tweede nieuwbouwschip voor de rederij.

Werkzaamheden

Restaurant La Spezia, de Café Lounge en de Diamant Bar ontvangen verbeteringen. Daarnaast worden ook de ruimtes bij de receptie & excursies en de Teens Lounge aangepakt. Compleet nieuw zal de Rauch Juice Bar zijn, deze werd succesvol ingevoerd op de Mein Schiff 1 en de Mein Schiff 2 op dek 3.  Ook nieuw ingericht zal het exclusieve restaurant Hanami by Tim Raue op dek 5 worden. In samenwerking met Duitse top-architecten Werner Aisslinger en sterrenkok Tim Raue krijgt de sushi Bar bovendien een nieuw design. Bij alle werkzaamheden zal de nadruk liggen op een harmonisch design, met veel aarde tinten en hout.

Ontspannen

Passagiers bij TUI Cruises waarderen de vele rustige plekken aan boord en daarom zal op de Mein Schiff 4 meer plek daarvoor gecreëerd worden. Zo krijgt het binnenzwembad op dek 12 een renovatie met een nieuwe inrichting, frisse kleuren en lounge banken. Suitegasten zullen een vernieuwd zonnedek ‘X-Sonnendeck’ zien met ook een nieuwe inrichting, kleuren en ligbedden.

Zin om te cruisen op dit schip? Een 5-daagse cruise is al verkrijgbaar vanaf €495. Kijk eens bij:

TUI Cruises TUI.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)