Cruisereiziger
Themacruise

AIDA lanceert opnieuw Kunst thema cruises in 2023

AIDA Cruises zal haar exclusieve thema kunst cruises opnieuw lanceren en zal dit jaar weer kunstenaars live aan boord ontvangen.

Kunstenaars die aan het programma zullen deelnemen en hun verschillende kunstwerken tentoonstellen aan boord van de schepen van AIDA, zijn David Tollmann, Charles Fazzino, Ed Heck en Devin Miles. Gasten, kunstliefhebbers en verzamelaars hebben de mogelijkheid om de kunstenaars te bewonderen en hun werken met persoonlijke toewijding aan te schaffen. De themacruises vinden plaats op de AIDAcosma.

Middellandse Zee 

David Tollmann zal aanwezig zijn op de Middellandse Zee cruise aan boord van de AIDAcosma van 14 tot 21 oktober 2023 zodat gasten hem en zijn kunst kunnen leren kennen.

Charles Fazzino, wiens werken te vinden zijn in de privécollecties van beroemdheden als Bill en Hillary Clinton en George Bush, zal van 7 tot 14 april 2023 aan boord van de AIDAcosma zijn. Gasten krijgen nog een kans om zijn werken op de Mediterranean Treasures te bewonderen van Mallorca reis aan boord van de AIDAcosma van 7 tot 14 oktober 2023.

Devin Miles, de pionier van de nieuwe moderne popart in Duitsland, zal van 18 tot 25 augustus 2023 deelnemen aan de Middellandse Zee-cruise op de AIDAcosma.

Ed Heck vaart van 30 september tot 7 oktober 2023 ook met gasten door de Middellandse Zee reizen.

AIDA Cruises heeft meer dan 1.000 kunstwerken aan boord van gevestigde kunstenaars, waaronder die van Duitse kunstacademies, internationale hedendaagse kunstenaars en nieuwkomers aan boord van AIDAcosma. In een casual sfeer kan je de kunstwerken bekijken en aanschaffen.

De AIDAcosma is het nieuwste duurzame schip van de Duitse rederij AIDA Cruises. Op de nieuwe generatie AIDA-schepen zijn de succesvolle elementen van de huidige vloot verbeterd en uitgebreid zoals het Theatrium, de brouwerij, de Beach Club en Four Elements. Er zullen echter ook volledig nieuwe voorzieningen worden aangeboden, zoals een verbeterd zonnendek en een infinity pool.

Het nieuwe schip biedt 20 dekken met 2600 hutten. Nieuw zijn een Fun Park voor de kinderen met een kinderzwembad en glijbanen. Er is meer ruimte op het zwembaddek met bovendien een nieuw infinity zwembad.

Boek je AIDAcosma cruise bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!
Favorieten uit de fanshop

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger