Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsSpaarsysteem

Hulphond bereikt meer dan 200 nachten op zee bij Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line heeft een uniek nieuw lid toegevoegd aan de top van haar loyaliteitsclub: een gepensioneerde hulphond van het Amerikaanse leger genaamd Sarge

Tijdens een cruise op Carnival Celebration vorige week bereikte Sarge de Diamond-status van de Very Important Fun Person (VIFP) Club.

De 14-jarige Belgische Mechelaar heeft zojuist zijn 55e cruise voltooid en werd geëerd tijdens het Platinum- en Diamond-loyaliteitsevenement van Carnival Celebration voor meer dan 200 nachten op zee.

“Wat is er leuker dan een geliefde trouwe viervoeter te eren als een Diamond cruiser?” zei Christine Duffy, voorzitter van Carnival Cruise Line. “We zijn er trots op veteranen te eren en te ondersteunen bij Carnival, als de cruisemaatschappij die de meeste service-dieren vervoert, en ik ben verheugd om Sarge tot hen te rekenen.”

Sarge bracht het grootste deel van zijn leven door in het leger en woont en reist nu met zijn eigenaar, Justin Marcum, Sr., die ook een Diamond-lid is van Carnival’s VIFP Club.

De VIFP Club van Carnival biedt voordelen en extra’s voor de trouwste gasten van de rederij. Leden hebben toegang tot een speciaal webportaal, met specials, promoties en andere aanbiedingen die alleen voor leden zijn.

Carnival Celebration

De Carnival Celebration (met maximaal 5200 gasten) is de nieuwste aanwinst van Carnival Cruise Line. Carnival Celebration is in november 2022 in de vaart gekomen. Het is daarmee het tweede cruiseschip van Carnival Cruise Line dat volledig op LNG opereert, de eerste was de Mardi Gras.

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Carnival Cruise Line is gekozen voor de naam van dit schip. De Celebration vaart het hele jaar door vanuit Miami 8-daagse cruises naar het zuidelijk, westelijk (met Mexico en Honduras) en oostelijk deel (met onder andere de ABC eilanden op de route) van het Caribisch gebied .

Boek je Carnival Celebration cruise al vanaf €577 bij:
Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)