Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruise informatiemiddag over Alaska bij Clara’s Choice

Op zoek naar een avontuurlijke reis vol met natuurschoon en onvergetelijke landschappen? Dan is de Alaska-cruise in combinatie met Denali National Park en de fjorden van Kenai iets voor u!

Clara Gruben van Clara’s Choice organiseert zaterdag 11 maart 2023 een cruise informatiemiddag. In Leusden wordt je van harte welkom geheten door Clara waar zij je in een middag meeneemt naar de verre wildernis van Alaska, waar je unieke natuur, culturele rijkdom en adembenemende landschappen kunt ontdekken. Je hoort bovendien wat je kunt verwachten tijdens een bijzondere begeleide reis met vertrek op 15 augustus 2023. Ook deelt ze veel informatie over Alaska als cruise bestemming. Schrijf je dus snel in voor deze informatiemiddag en ontdek hoe je een fantastische reis naar Alaska kunt beleven!

Ik hoop u te zien op 11 maart, meldt u snel aan (vol = vol)!  – Clara van Clara’s Choice

De toegang is gratis en de bijeenkomst start om 13:45 uur. Meld je hieronder aan:

Ja, ik kom ook naar de informatiemiddag >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)