Oceania Cruises onthult nieuwe culinaire restaurants voor Sirena

“De toevoeging van Tuscan Steak, Red Ginger en Jacques Bistro aan de Sirena staan garant en zijn het voorbeeld van onze toewijding om culinaire excellentie aan onze gasten te bieden.” aldus Jason Montague, directeur en chief operating officer voor Oceania Cruises. “Sirena zal het eerste schip in de vloot zijn die deze mooie keuze aan unieke dineeropties aanbiedt.”
Cruiseschip Sirena zal voordat zij in de vaart komt in april 2016 een grondige renovatie ondergaan van $40 miljoen waarbij de dekken worden voorzien van nieuw teakhout, mozaïeken en tapijten. De lounges, suites en hutten worden compleet gerenoveerd, inclusief een compleet redesign voor de Owner Suites en Vista Suites.
De Sirena maakt vanaf 27 april 2016 haar eerste 15 daagse cruise vanuit Barcelona naar Venetië. In haar eerste seizoen vaart ze onder andere naar nieuwe bestemmingen als Gaeta (Italië) naar Golfito (Costa Rica) en La Paz (Mexico).
