Doe mee aan de Grote Cruisereiziger Enquete 2015 en win bezoek aan MS Koningsdam

koningsdam2Voor het eerst in het bestaan van Cruisereiziger vindt dit jaar de Grote Cruisereiziger Cruise Enquête plaats. Hoe cruist Nederland, hoe vaak gaan we en met welke rederijen varen we het liefste mee? Bij deelname maak je bovendien kans op een bezoek in 2016 aan het gloednieuwe cruiseschip MS Koningsdam dat vanaf mei 2016 een zomerseizoen gaat varen vanuit Nederland. Dit is een unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op een cruiseschip dat dan nét in de vaart is gekomen.

Deelname is helaas niet meer mogelijk.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 thoughts on “Doe mee aan de Grote Cruisereiziger Enquete 2015 en win bezoek aan MS Koningsdam

 • 3 oktober 2015 om 09:57
  Permalink

  Hoi, de enquête blijft hangen, na vraag 19, bij GA DOOR klikken laad hij weer de pagina, maar geeft geen fout aan.

  • 3 oktober 2015 om 13:27
   Permalink

   Dankje voor je opmerkzaamheid, inmiddels is dit verholpen!

   • 5 oktober 2015 om 16:21
    Permalink

    klopt helemaal. Ook al ingevuld.

Reacties zijn gesloten.