Cruisereiziger
Uncategorized

Doe mee aan de Grote Cruisereiziger Enquete 2015 en win bezoek aan MS Koningsdam

koningsdam2Voor het eerst in het bestaan van Cruisereiziger vindt dit jaar de Grote Cruisereiziger Cruise Enquête plaats. Hoe cruist Nederland, hoe vaak gaan we en met welke rederijen varen we het liefste mee? Bij deelname maak je bovendien kans op een bezoek in 2016 aan het gloednieuwe cruiseschip MS Koningsdam dat vanaf mei 2016 een zomerseizoen gaat varen vanuit Nederland. Dit is een unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op een cruiseschip dat dan nét in de vaart is gekomen.

Deelname is helaas niet meer mogelijk.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 gedachten over “Doe mee aan de Grote Cruisereiziger Enquete 2015 en win bezoek aan MS Koningsdam

  • Hoi, de enquête blijft hangen, na vraag 19, bij GA DOOR klikken laad hij weer de pagina, maar geeft geen fout aan.

    • Dankje voor je opmerkzaamheid, inmiddels is dit verholpen!

      • klopt helemaal. Ook al ingevuld.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger