Cruisereiziger
MilieuPlastic afname

Norwegian Cruise Line Holdings sluit zich aan bij Trash Free Seas Alliance van Ocean Conservancy

Norwegian SunNorwegian Cruise Line Holdings, waartoe Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises behoren, gaat Ocean Conservancy ondersteunen om de oceanen te beschermen en de gezondheid van de wereldzeeën op de lange termijn te waarborgen. Het bedrijf voegt zich bij andere toonaangevende organisaties in de Trash Free Seas Alliance van Ocean Conservancy, die actief werkt aan oplossingen om de vervuiling door plastic in de oceanen terug te dringen.

“Het succes van onze sector is afhankelijk van de gezondheid van onze oceanen en, samen met de Ocean Conservancy, zetten we een nieuwe stap om bij te dragen aan de bescherming van de wereldzeeën”, zei Frank Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holding Ltd. “Wij zijn enthousiast dat we, door ons bij Trash Free Seas Alliance aan te sluiten, het voortouw in de cruise-industrie kunnen nemen en de visie van Ocean Conservancy op een wereld zonder plasticvervuiling in zeeën en op stranden steunen.”

De Trash Free Seas Alliance is in 2012 opgericht en brengt kennisleiders uit het bedrijfsleven, natuurbehoud en wetenschap samen om een forum te vormen voor een pragmatische, realistische samenwerking gericht op een meetbare reductie van de vervuiling in de oceaan.

“Ocean Conservancy is ervan overtuigd dat iedereen nodig is, inclusief de leiders uit het bedrijfsleven, om het tij van oceaan-plastics te keren. We zijn blij met Norwegian’s leiderschap en kijken er naar uit om met hen te werken aan de terugdringen van de hoeveel plastic die in de zeeën drijft”, zegt Janis Searles Jones, chief executive officer van Ocean Conservancy.

De deelname van Norwegian Cruise Line Holdings in de Trash Free Seas Alliance van Ocean Conservancy is een element van het wereldwijde milieuprogramma ‘Sail & Sustain’ dat momenteel door Norwegian Cruise Line Holdings bij alle eerder genoemde rederijen wordt uitgevoerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje thee , op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)