Cruisezone op de Vakantiebeurs 2020: kom langs!

Vanaf donderdag 16 januari tot en met zondag 19 januari 2020 zal in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los barsten. Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Een groot aantal cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s presenteert zich op het grootste vakantie-evenement van Europa.

Cruisevakanties maken onderdeel uit van de Cruise Zone in hal 11, inclusief cruiseterras. Een klein aantal specialisten is te vinden in de overige hallen verspreid over de Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen zich door cruisespecialisten laten informeren over het maken van een cruise.

Tevens kunnen er gratis presentaties worden bijgewoond, kan je profiteren van aanbiedingen en zelfs een heus Cruise VR Experience beleven op diverse cruises en schepen: virtueel beleven door een VR-bril, alsof je er al bent (stand Cruise Vertrekpunt & Cruisewinkel/Zeetours/Cruise Travel). Je hebt bovendien kans op bijvoorbeeld het winnen van een Norwegian Cruise Line cruise (stand Cruisewinkel/Zeetours/Cruise Travel) en talloze kortingen. Bij Captain Cruise ontvang je korting en een fles cava bij een boeking.

Miriam maakte de volgende sfeer impressie van de dag waarop vakgenoten elkaar de hand schudden:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)