Cruisezone op de Vakantiebeurs 2020: kom langs!

Vanaf donderdag 16 januari tot en met zondag 19 januari 2020 zal in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los barsten. Hier begint voor velen de vakantievoorpret. Een groot aantal cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s presenteert zich op het grootste vakantie-evenement van Europa.

Cruisevakanties maken onderdeel uit van de Cruise Zone in hal 11, inclusief cruiseterras. Een klein aantal specialisten is te vinden in de overige hallen verspreid over de Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen zich door cruisespecialisten laten informeren over het maken van een cruise.

Tevens kunnen er gratis presentaties worden bijgewoond, kan je profiteren van aanbiedingen en zelfs een heus Cruise VR Experience beleven op diverse cruises en schepen: virtueel beleven door een VR-bril, alsof je er al bent (stand Cruise Vertrekpunt & Cruisewinkel/Zeetours/Cruise Travel). Je hebt bovendien kans op bijvoorbeeld het winnen van een Norwegian Cruise Line cruise (stand Cruisewinkel/Zeetours/Cruise Travel) en talloze kortingen. Bij Captain Cruise ontvang je korting en een fles cava bij een boeking.

Miriam maakte de volgende sfeer impressie van de dag waarop vakgenoten elkaar de hand schudden:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.