Disney Cruise Line verlengt cruisestop tot eind juli 2020

Disney Cruise Line heeft haar cruisestop verlengd tot en met 27 juli 2020 voor alle 4 cruiseschepen in de vloot. Passagiers waarvan de cruises zijn geannuleerd kunnen kiezen uit een teruggave van de volledige reissom of een toekomstig cruisetegoed die binnen 15 maanden vanaf de originele afvaart moet worden gebruikt. De getroffen cruisereizigers en reisagenten worden door de rederij via e-mail nader geïnformeerd.

Volgens de nieuwe planning zou de Disney Magic op 5 augustus weer in de vaart komen, de Disney Dream op 31 juli en de Disney Fantasy op 1 augustus. De Alaska-cruises van de Disney Wonder vanuit Vancouver staat vooralsnog nog op het programma vanaf 3 augustus.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.