Tussenstop van Seadream II in Rotterdam

Net als haar zusterschip Seadream I op 12 mei is vandaag ook de Seadream II voor een tussenstop gearriveerd in Nederland. Het schip zal waarschijnlijk snel weer vertrekken, naar Noorwegen. Daar zal het schip zich voegen bij de Seadream I om ultraluxe cruises te maken langs de Noorse kust. De Seadream II heeft rond half 12 bij de Waalhaven een plekje gekregen voor bevoorrading. De Seadream II is afkomstig uit Lissabon en heeft dus Noorwegen als eindbestemming. Het gaat vanaf deze maand vanuit Oslo en Bergen 7-daagse cruises maken naar o.a. Alesund, Flam en Olden.  Vanwege de grote vraag naar deze cruises besloot Seadream ook haar tweede schip naar Noorwegen te sturen.
 

Cruises met Seadream Yacht Club zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlZeetours

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.