Tussenstop van Seadream II in Rotterdam

Net als haar zusterschip Seadream I op 12 mei is vandaag ook de Seadream II voor een tussenstop gearriveerd in Nederland. Het schip zal waarschijnlijk snel weer vertrekken, naar Noorwegen. Daar zal het schip zich voegen bij de Seadream I om ultraluxe cruises te maken langs de Noorse kust. De Seadream II heeft rond half 12 bij de Waalhaven een plekje gekregen voor bevoorrading. De Seadream II is afkomstig uit Lissabon en heeft dus Noorwegen als eindbestemming. Het gaat vanaf deze maand vanuit Oslo en Bergen 7-daagse cruises maken naar o.a. Alesund, Flam en Olden.  Vanwege de grote vraag naar deze cruises besloot Seadream ook haar tweede schip naar Noorwegen te sturen.
 

Cruises met Seadream Yacht Club zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Travel Store

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)