Cruisereiziger
Thuishaven

Nieuw cruiseschip P&O Cruises Arvia arriveert in Southampton

Het nieuwste cruiseschip van P&O Cruises, Arvia, arriveerde zondag aan het einde van de ochtend bij haar thuisbasis Southampton. Het tweede LNG-schip in de vloot van de Britse cruisemaatschappij vertrekt aanstaande vrijdag voor haar officiële maiden voyage. Het betreft een 15-daagse cruise naar de Canarische Eilanden met vertrek en aankomst in de Engelse havenstad.

‘Het was een bijzonder moment om Arvia aan te zien komen in Southampton, na jaren van ontwerpen en bouwen, voor haar eerste reis en aansluitend haar Caribische seizoen. We kunnen niet wachten tot onze eerste gasten deze week aan boord komen om de buitengewone aandacht voor detail, het ontwerp van de restaurants en bars, de grootte van het theater, de lay-out, de nieuwe merken in het winkelgebied en de opwindende activiteiten op het bovendek te zien’, aldus P&O Cruises president Paul Ludlow.

Foto: P&O Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger