Holland America Line Cruise Tour tijdens Wereldhavendagen

Dit weekend vinden in Rotterdam weer de jaarlijkse Wereldhavendagen plaats op 4, 5 en 6 september 2015. Rond de Erasmusbrug  en in het gehele havengebied van Rotterdam zijn tal van maritieme activiteiten op en naast het water. Ook cruiseliefhebbers komen in Rotterdam aan hun trekken. De Holland America Line heeft een stand naast Hotel New York waar je al je vragen kunt stellen over cruisen met de Holland America Line. In Hotel New York is er doorlopend een informatieve show over cruisen met Holland America Line met vertrek vanuit Nederland, maar ook over de andere cruises in de rest van de wereld. De HAL geeft informatie over wat te verwachten aan boord en over de vele bestemmingen, maar ook over de nieuwste aanwinst het ms Koningsdam welke in 2016 in Nederland gedoopt zal gaan worden. Op zaterdag 5 september bezoekt het MS Rotterdam de cruiseterminal van Rotterdam midden in het bruisende gebied van de Wereldhavendagen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)