Cruisereiziger
Reisbureau

Zeetours Cruises introduceert Cruisekieswijzer.nl

KieswijzerMet de start van Oktober Cruisemaand lanceert Zeetours de Cruise Kieswijzer. De door Zeetours Cruises ontwikkelde online keuze-hulp www.cruisekieswijzer.nl geeft antwoord op de meest gestelde vraag van geïnteresseerden in een cruisevakantie ‘welke rederij past het beste bij mij?’ Het antwoord op deze vraag is van doorslaggevend belang voor de uiteindelijke cruise-ervaring. De verschillen tussen rederijen zijn groot, maar ook subtiel. Er is niet alleen verschil op harde criteria, zoals ‘aantal passagiers’, ‘aantal zwembaden’ of ‘aantal sterren’. Ook de verschillen op zachtere criteria als ‘sfeer aan boord’ en ‘type restaurants aan boord’ zijn soms groot. Bijzonder is dat de Zeetours Cruise Kieswijzer juist ook de minder tastbare criteria inzichtelijk maakt.

Door het beantwoorden van 6 eenvoudige vragen, krijg je inzicht in de rederijen die goed passen bij je voorkeuren. Van belang zijn onder andere het reisgezelschap: Reis je als echtpaar of met de hele familie? Bezoekers van de kieswijzer kunnen verder aangeven op welke wijze ze graag gekleed gaan tijdens de vakantie: zit er alleen vrijetijdskleding in de koffer of ook nette kleding voor een chique diner? Ook de favoriete vorm van dineren heeft invloed op de uitkomst. Is een bezoeker na een lange dag aan wal in voor een snelle pizza of een uitgebreid diner? Hechten bezoekers grote waarde aan bepaalde faciliteiten aan boord? Dan kan men aangeven of ‘kinderfaciliteiten’ belangrijker zijn dan de ‘wellness faciliteiten’. Vanzelfsprekend wordt ook naar het budget gevraagd. Gaat de voorkeur uit naar voordelig of wenst men een luxe suite en de hoogste culinaire ervaring? Tenslotte wordt gevraagd waar men de voorkeur aan geeft bij een cruisevakantie: veel zien en reiservaring opdoen of volledig tot rust komen?

Op basis van de antwoorden worden verschillende rederijen gepresenteerd waarvan het cruise aanbod het beste aansluit bij de wensen van de reiziger. Van elke rederij is een heldere beschrijving opgenomen en worden de cruises op een overzichtelijke manier getoond.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger