Cruisereiziger
Telecommunicatie

Carnival Corporation vergroot snellere Wifi netwerk op alle schepen

Aidastella internet
Internetpunt op AIDAstella

Carnival Corporation gaat haar nieuwe Wifi@Sea uibreiden naar meer rederijen die onder Carnival Corporation vallen. Het Wifi@Sea netwerk bevat 31 geavanceerde satellietverbindingen die momenteel 30 van de 100 schepen bedienen. Bij de uitrol van dit nieuwe wifi netwerk horen nieuwe prijspakketten. Geen internet meer per minuut, maar gebaseerd op daadwerkelijk verbruik. Wifi wordt op deze manier aanmerkelijk aangenamer om te gebruiken en kostenverlagend.

Rederijen die de internetsatellieten en -bundels (deels) gebruiken zijn AIDA Cruises, Carnival Cruise Line en Holland America Line. In 2016 ontvangen alle 10 dochterondernemingen de snelle en meer betrouwbare wifi. Ook midden op zee zal de internetverbinding voortaan stabiel zijn en zullen gasten tot tien keer sneller kunnen surfen op het internet. De internetbundels zullen per rederij variëren in prijs en aanbod. AIDA Cruises lanceerde in juni reeds de nieuwe internetbundels op inmiddels zeven schepen. In november 2015 zijn alle schepen van AIDA voorzien van de nieuwe Wifi verbinding.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger