Carnival Corporation vergroot snellere Wifi netwerk op alle schepen

Aidastella internet
Internetpunt op AIDAstella

Carnival Corporation gaat haar nieuwe Wifi@Sea uibreiden naar meer rederijen die onder Carnival Corporation vallen. Het Wifi@Sea netwerk bevat 31 geavanceerde satellietverbindingen die momenteel 30 van de 100 schepen bedienen. Bij de uitrol van dit nieuwe wifi netwerk horen nieuwe prijspakketten. Geen internet meer per minuut, maar gebaseerd op daadwerkelijk verbruik. Wifi wordt op deze manier aanmerkelijk aangenamer om te gebruiken en kostenverlagend.

Rederijen die de internetsatellieten en -bundels (deels) gebruiken zijn AIDA Cruises, Carnival Cruise Line en Holland America Line. In 2016 ontvangen alle 10 dochterondernemingen de snelle en meer betrouwbare wifi. Ook midden op zee zal de internetverbinding voortaan stabiel zijn en zullen gasten tot tien keer sneller kunnen surfen op het internet. De internetbundels zullen per rederij variëren in prijs en aanbod. AIDA Cruises lanceerde in juni reeds de nieuwe internetbundels op inmiddels zeven schepen. In november 2015 zijn alle schepen van AIDA voorzien van de nieuwe Wifi verbinding.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.