Bridgen komende kerst of in 2016 op de Koningsdam bij Captain Cruise

captaincruiselogoCruisespecialist Captain Cruise organiseert aan het einde van het jaar met Kerst en  Oud & Nieuw en in 2016 wederom een aantal bridgecruises. Voor volgend jaar staan er maar liefst twee bridgecruises op het programma op de gloednieuwe Koningsdam van Holland America Line. De eerste cruise vertrekt op 22 mei 2016 vanuit Amsterdam naar de Noorse Fjorden. Tijdens de 8-daagse reis worden Flam, Stavanger, Kristianstand en Oslo bezocht. Er worden 4 bridgedrives georganiseerd door vaste wedstrijdleider Carel Frerichs.

Op 18 september 2016 vaart het MS Koningsdam in 13 dagen van Amsterdam naar Civitavecchia (de haven van Rome) met stops in Spanje en Portugal zoals La Coruna, Porto, Lissabon, Sevilla, Gibraltar en Malaga. Op deze bridgecruise zijn in totaal 6 bridgedrives gepland.

De Kerst en Oud & Nieuw cruise vindt plaats op het ms Rotterdam en vertrekt op 20 december 2015 voor een 19-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Captain Cruise zorgt wederom voor gediplomeerde wedstrijdleiding en aanspreekpunt tijdens de cruise, Carel Frerichs. Tijdens deze cruise vinden negen bridgedrives plaats.

Alle cruises starten met een welkomstbijeenkomst voor alle in- en outs, en eindigen met een cocktailparty waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Voor meer info over deze bridgecruises: http://www.captaincruise.nl/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)