Cruisereiziger
Accommodatie

Cunard presenteert nieuwe balkon- en eenpersoonshutten Queen Mary 2

Cunard - Large Britannia Single Stateroom
Grote Britannia solohut

Cunard heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe Britannia Club balkonhutten en de Britannia eenpersoonshutten die volgend jaar een plek gaan krijgen op de Queen Mary 2 tijdens de 25 dagen durende droogdokperiode (27 mei tot 21 juni 2016) bij Blohm + Voss in Hamburg. De 15 solohutten, voor de eerste keer aanwezig op dit schip, en de 30 extra balkonhutten krijgen net als alle bestaande balkonhutten een nieuw design met zachtere kleuren en blauwe en gouden accenten. Dit is een eerbetoon aan de iconische art deco erfgoed van de oorspronkelijke Queen Mary. Ook het patroon van het nieuwe eigentijdse tapijt is geïnspireerd op de geometrische diamant ontwerpen van haar voorganger. De solohutten maken hun opwachting op dek 2 (9 hutten) en dek 3L (6 hutten).

‘Het aantal cruisereizigers dat ervoor kiest om alleen te reizen neemt toe. We blijven ons dan ook richten op deze groeiende markt. Daarnaast zien we een sterk vraag naar de Britannia Club accommodaties. We hebben deze behoeften meegenomen in de plannen rond de renovatie van de Queen Mary 2 door het opfrissen van de huidige Britannia Club hutten en het creëren van extra accommodaties voor deze groepen’, aldus Richard Meadows, president van Cunard Noord-Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger