Cruisereiziger
Doop

Naamgeving Pacific Aria en Pacific Eden via Twitter

Foto: P&O Cruises Australia
Foto: P&O Cruises Australia

De doop van de cruiseschepen Pacific Aria en Pacific Eden van P&O Cruises Australia zal op een wel heel bijzondere manier plaatsvinden. De nieuwe doopmoeders van de voormalige Statendam en Ryndam, actrice Kate Ritchie en zangers Jessica Mauboy, zullen de officiële doopwens via Twitter versturen als beide cruiseschepen aan weerszijden van het Fort Denison varen tijdens de historische ontmoeting van de gehele vloot in de haven van Sydney op 25 november.

De lancering zal tegelijkertijd ook worden gepost op Facebook en Instagram en worden gedeeld op de diverse sociale platforms van P&O Cruises Australia. Vervolgens worden volgens traditie de champagneflessen stukgeslagen op de boeg. Gedurende de dag zullen aan boord van de schepen diverse festiviteiten plaatsvinden. Bij vertrek staat er ‘s avonds een groot vuurwerk gepland.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger