Ook Carnival Cruise Line en AIDA Cruises naar China

carnival-corp-logoCarnival Corporation zal in 2017 met 4 van haar cruisemerken actief zijn in China. De Amerikaanse moedermaatschappij maakte dinsdag bekend dat naast Costa Cruises en Princess Cruises ook AIDA Cruises en Carnival Cruise Line hun opwachting zullen maken in de Aziatische groeimarkt. Ze zullen elk een cruiseschip positioneren in China. ‘Met onze groeistrategie met meerdere merken in China leggen we de nadruk op keuze en variatie in ons aanbod om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de verschillende smaken en voorkeuren van de Chinese reizigers’, aldus CEO Arnold Donald. Meer details worden later bekendgemaakt.

In juli kondigde Carnival Corporation al aan dat Costa Cruises en Princess Cruises in 2016 zouden uitbreiden in China met de introductie van elk een nieuw schip op de markt. Volgend jaar zullen er 6 cruiseschepen van Carnival Corporation varen in het Verre Oosten, een toename in capaciteit van 58%. Het gaat om de inzet van 3 schepen het gehele jaar door en drie seizoensgebonden schepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.