Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam

Harmony of the Seas
Harmony of the Seas

De Harmony of the Seas, het (toekomstig) grootste cruiseschip ter wereld, komt volgend jaar naar Rotterdam. Op 24 mei 2016 arriveert het derde schip van Royal Caribbean in de Oasis-klasse om 07:00 uur aan de Wilhelminakade. Het vertrek staat dezelfde dag om 18:00 uur gepland. Rotterdam is de enige stop tijdens een korte cruise van 4 nachten van en naar Southampton (vertrek 22 mei 2016). Het is de eerste officiële cruise van de Harmony of the Seas, dat iets groter wordt dan haar zusterschepen Allure of the Seas en Oasis of the Seas, die momenteel wordt gebouwd op de STX werf in St. Nazaire. In oktober 2014 mocht Cruise Port Rotterdam al twee keer de Oasis of the Seas ontvangen aan de kade.

Aansluitend aan bovenstaande cruise staat ook nog een tweede korte cruise van 3 nachten van en naar Southampton gepland (vertrek 26 mei 2016) met een stop in het Franse Cherbourg. Daarna volgt een cruise van 7 nachten van Southampton (vertrek 29 mei 2016) naar Barcelona.

Klik hier voor meer informatie over de Harmony of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!