Cruisereiziger
BestemmingenNieuwe cruiseschepen

Norwegian Cruise Line met tweede Breakaway Plus schip naar China

Breakaway PlusNorwegian Cruise Line introduceert in 2017 haar eerste cruiseschip dat speciaal is gemaakt voor de Chinese markt. CEO Frank Del Rio kondigde dit maandag aan tijdens de CruiseWorld China conferentie in Shanghai. Alle voorzieningen, waaronder de accomodaties en gerechten, zullen specifiek worden ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke wensen van de Chinese gasten. NCL werkt daarvoor nauw samen met diverse Chinese partners en lokale experts. Het heeft daarnaast recent verkoopkantoren geopend in Beijing, Hong Kong en Shanghai.

Het nieuwe schip, dat momenteel wordt gebouwd bij de Meyer Werft, zal het tweede worden in de Breakaway Pluss klasse (na de Norwegian Escape) en ook gebaseerd zijn op het Freestyle Cruising concept van de Amerikaanse rederij. Het schip, dat een capaciteit zal krijgen van 4.200 passagiers, zal in het voorjaar van 2017 worden opgeleverd. Meer details over de naam van het schip, de thuishaven, hutten, restaurants en entertainment zullen de komende maanden bekend worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!