Norwegian Escape dinsdag voor aanpassingen naar Blohm+Voss

Blohm+Voss
Blohm+Voss

De Norwegian Escape zal dinsdag 13 oktober in de namiddag arriveren in de haven van Hamburg voor een bezoek aan het drookdok van Blohm+Voss. Dat is een dag later dan oorspronkelijk gepland. De verschuiving heeft volgens de scheepsbouwer Meyer Werft te maken met de tijd die nodig is voor het in- en uitdokken.

In het dok Elbe 17 worden onder andere aanpassingen aan de waterafvoer van het scrubber-systeem en een laatste inspectie uitgevoerd. Vrijdagochtend 16 oktober zal het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line vervolgens weer koers zetten naar de Bremerhaven waar de laatste werkzaamheden aan het schip zullen plaatsvinden voordat het op 22 oktober wordt overgedragen aan de Amerikaanse rederij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!