Cruisereiziger
Privé-eiland

Heropening Great Stirrup Cay uitgesteld door orkaan Matthew

Norwegian Cruise Line heeft laten weten dat de heropening van Great Stirrup Cay later dan gepland zal plaatsvinden. Het prive-eiland van de cruisemaatschappij zou na een uitgebreide renovatie als onderdeel van haar The Norwegian Edge programma op 20 oktober weer gereed zijn om gasten te ontvangen. De orkaan Matthew heeft recent echter dermate veel schade toegebracht aan het eiland dat de opening met een maand, tot 20 november, is uitgesteld. Great Stirrup Cay is al sinds 25 augustus gesloten. Na de renovatie beschikt het eiland over nieuwe attracties, restaurants, prive-villa’s, een lagune, twee tokkelbanen, een onderwater beeldentuin en een promenade. De cruiseschepen die in deze periode Great Stirrup Cay zouden aandoen maken nu een stop in Nassau.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!