‘Plan a Cruise’ maand: Exclusieve cruises met het gevoel van een privéjacht of expeditie

Een cruise biedt een ongeëvenaarde vakantie qua prijs/kwaliteitsverhouding.  De overtreffende trap van luxe zijn de exclusieve cruises. Denk aan: kleinschaligere schepen, expeditie cruises of statige clippers.  Het aantal gasten aan boord van luxe cruiseschepen varieert van 200 tot 500 personen. Rust, ruimte en persoonlijke aandacht staan altijd centraal, evenals haute cuisine en excellente wijnen.  Voor de avontuurlijk ingestelde reizigers zijn er expeditie schepen met de ultieme mix van luxe en ontdekken. Onvergetelijke reizen naar Antarctica of door het Amazone gebied. Als het weer het toe laat, zakken de zodiacs in het water en kan het avontuur beginnen.  Terug aan boord high-class ontspannen en dineren op sterrenniveau.

Veel ultra-luxe cruiseschepen doen vermoeden dat je aan boord bent gestapt van een privéjacht. De kenmerken: elegante interieurs, oog voor detail, klassieke nostalgie, ruime suites met dikke hotelbedden, het fijnste bedlinnen en personeel dat haarfijn aanvoelt wat luxe betekent. Elegant koersen door het Middellandse Zeegebied met stops in historische steden, cruisen langs tropische eilandparadijzen of op expeditie naar afgelegen natuurgebieden; het palet aan luxe, onalledaagse cruises is even kleurrijk als gevarieerd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.