Viking River Cruises breidt uit in Europa en Egypte

Viking River Cruises heeft een Egyptisch riviercruiseschip gekocht voor cruises op de Nijl. Het schip zal vanaf maart 2018 gaan varen. De Viking Ra, zoals ze voorlopig genoemd is, heeft 24 suites voor 48 passagiers. En zal een (infinity) zwembad op het bovendek te vinden zijn. Het riviercruiseschip is niet nieuw, maar wordt omgebouwd om te voldoen aan de Viking standaarden.

Viking zal op de Viking Ra ook een scandinavische look gaan creëren, nat zoals op de andere Viking River en Viking Ocean cruiseschepen.

Europa

In Koblenz heeft Viking twee nieuwe riviercruiseschepen gedoopt, de Viking Hild en de Viking Herja. Hiermee komt het aantal riviercruiseschepen op 48. De schepen bieden elk plek voor 190 passagiers. Ze zullen gaan varen op de Rijn en de Moezel en daarbij regelmatig Koblenz bezoeken.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.