Cruises nieuwste Royal Caribbean Int. schip Symphony of the Seas zijn boekbaar

Royal Caribbean International® heeft vandaag de naam van het nieuwste schip in de vloot aangekondigd; Symphony of the Seas, het vierde Oasis Class schip en 26e schip in de Royal Caribbean vloot, zal in april 2018 worden afgeleverd en zal tijdens de zomer van haar inaugural seizoen de inspirerende bestemmingen verkennen van de Middellandse Zee met havens zoals Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florence/Pisa, Rome en Napels. Vanaf vandaag zijn de afvaarten van Symphony of the Seas boekbaar.

Symphony of the Seas, zal de titel grootste en meest avontuurlijke cruiseschip claimen omdat er 28 meer hutten worden aangeboden dan op het zusterschip Harmony of the Seas, het schip 230.000 brutotonnage omvat, haar gasten nieuwe features en voorzieningen aanbiedt maar ook voorzien zal zijn van alle baanbrekende innovaties en avontuurlijke ervaringen waar Harmony of the Seas wereldwijde erkenning voor heeft ontvangen zoals het 7-Neighborhood concept, fantasierijke en geraffineerde dinermogelijkheden, Bionic Bar, Broadway-style entertainment, het iconische Aqua-Theater, het trio Perfect Storm waterglijbanen en de Ultimate Abyss, de langste glijbaan op zee.

In november 2018 zal, na het inaugural seizoen in Europa, de Symphony of the Seas trans-atlantisch varen naar de Miami’s state-of-the-art Terminal A ofwel de “Kroon van Miami” om vanuit daar 7-nachten West-Caribbean en Oost-Caribbean afvaarten aan te bieden. “De kroon van Miami” terminal, gepland voor de aankomst van Symphony of Seas & Allure of the Seas zal de meest innovatieve cruiseterminal in the Verenigde Staten worden met een voorspelde revenue van $500 miljoen en voor circa 4000 banen in de Miami-Dade County zorgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)