12 perfecte scores op rij voor Eurodam

ms Eurodam

Het ms Eurodam van Holland America Line heeft voor de 12e opeenvolgende keer een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). In totaal heeft het cruiseschip inmiddels al 6 jaar een 100% score, een record zowel voor de cruise-industrie als in de historie van de rederij.

De test vond plaats op 16 september 2017 in Seattle voorafgaand aan een inscheping voor een 7-daagse Alaska-cruise. Eerder dit jaar behaalde het ms Zaandam, ms Koningsdam en ms Oosterdam van dezelfde cruisemaatschappij ook al een 100%-score. Over de afgelopen 3 jaar wisten de schepen in de vloot van Holland America Line meer dan 20 keer de volle punten te behalen.

Boek nu een cruise op het ms Eurodam bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.