12 perfecte scores op rij voor Eurodam

ms Eurodam

Het ms Eurodam van Holland America Line heeft voor de 12e opeenvolgende keer een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). In totaal heeft het cruiseschip inmiddels al 6 jaar een 100% score, een record zowel voor de cruise-industrie als in de historie van de rederij.

De test vond plaats op 16 september 2017 in Seattle voorafgaand aan een inscheping voor een 7-daagse Alaska-cruise. Eerder dit jaar behaalde het ms Zaandam, ms Koningsdam en ms Oosterdam van dezelfde cruisemaatschappij ook al een 100%-score. Over de afgelopen 3 jaar wisten de schepen in de vloot van Holland America Line meer dan 20 keer de volle punten te behalen.

Boek nu een cruise op het ms Eurodam bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI

 

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)