Silversea Cruises laat Silver Spirit verlengen bij Fincantieri

De ultra-luxe cruisemaatschappij Silversea Cruises gaat voor de eerste keer in haar historie een schip uit haar vloot verlengen. De uitgebreide transformatie van de Silver Spirit zal volgend jaar maart plaatsvinden op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo. Het cruiseschip wordt verlengd door het plaatsen van een voorgefabriceerde middensectie van 15 meter dat plek gaat bieden aan 6 Silver Suites, 26 Veranda Suites en 2 Panorama Suites. Er zullen ook technische updates worden uitgevoerd. Het herontwerp is geinspireerd op de innovaties van het nieuwe vlaggenschip van de rederij, Silver Muse, o.a. met nieuwe creatieve eetconcepten en upgrades van het interieur van de suites, openbare ruimtes en buitenruimtes.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)