Seabourn Sojourn uitgerust met nieuw restaurant en wellnessprogramma

Net als haar 3 zusterschepen biedt het ultra-luxe cruiseschip Seabourn Sojourn van Seabourn sinds kort haar passagiers het restaurant The Grill by Thomas Keller en het ‘mindful-living’ programma van Dr. Andrew Weil. Beide faciliteiten zijn toegevoegd tijdens een droogdokperiode vorig jaar december. Daarbij zijn tevens de publieke ruimtes over het gehele schip opgefrist met nieuw tapijt en design elementen. Ook de (top)suites zijn aangepakt met o.a. nieuw meubilair.

Het specialiteitenrestaurant The Grill van sterrenchef Keller serveert moderne versies van iconische Amerikaanse gerechten van de jaren ’50 en ’60. De eetgelegenheid is in de plaats gekomen van een ander specialiteitenrestaurant Restaurant 2. Het nieuwe spa & wellness programma van Dr. Andrew Weil wordt gehouden in de Steiner-spa aan boord en omvat dagelijkse yoga en meditatiesessies met een coach en seminars over bewust en gezond leven.

Facebook reacties