Het barbecue-restaurant van Royal Caribbean, Portside BBQ, debuteerde op de onlangs gerenoveerde Oasis of the Seas. Op het menu staat… lees verder lees meer
Holland America Line’s Master Chef en voorzitter van de Culinary Council Rudi Sodamin is gestrikt door zustermerk Carnival Cruise Line… lees verder lees meer
Holland America Line voegt “Top Chef” winnaar en restauranthouder Kristen Kish toe aan haar Culinary Council – een verzameling van… lees verder lees meer
MSC Cruises introduceert haar populaire specialiteitenrestaurant Butcher’s Cut in mei van dit jaar op 3 cruiseschepen in haar vloot, waaronder… lees verder lees meer
Seven Seas Splendor biedt innovatieve culinaire ervaringen die ieders zintuigen zullen aanspreken bij haar lancering in februari 2020. Het nieuwste… lees verder lees meer
Cruisereiziger Miriam reisde 3 dagen mee op uitnodiging van TUI Nederland op de gloednieuwe Mein Schiff 2. De (gedeeltelijke) Vorfreudefahrt… lees verder lees meer
De eerder aangekondigde samenwerking van MSC Cruises met de Spaanse sterrenchef Ramon Freixa krijgt meer en meer gestalte. De Mediterraanse… lees verder lees meer
Celebrity Cruises heeft de dinermogelijkheden aan boord van haar nieuwste cruiseschip Celebrity Edge onthuld. Met 29 culinaire locaties – waaronder… lees verder lees meer
Net als haar 3 zusterschepen biedt het ultra-luxe cruiseschip Seabourn Sojourn van Seabourn sinds kort haar passagiers het restaurant The… lees verder lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Meer informatie lees je in de privacy verklaring.OkPrivacyverklaring