Cruisereiziger
Specialiteitenrestaurant

Specialiteitenrestaurant Love by Britto is geopend aan boord van Sun Princess

Love by Britto, het nieuwste culinaire aanbod van Princess Cruises, is officieel geopend aan boord van de Sun Princess. Het specialiteitenrestaurant is een samenwerking tussen kunstenaar Romero Britto en chef-kok Rudi Sodamin. Het biedt een zevengangenmenu voor een vaste prijs. De locatie op dek 17 toont daarnaast de ontwerpen van de kunstenaar.

“De kunst van Romero Britto maakt mensen gelukkig met zijn unieke uitdrukking van de universele taal van de liefde en zijn creatieve inspiratie vermengt zich met mijn culinaire passie om een high-end, zorgvuldig samengesteld menu te leveren dat gasten vol herinneringen biedt die overlopen van liefde” zei Sodamin, hoofd Culinary Arts voor Princess Cruises. “We zijn allebei trots om Love by Britto tot leven te zien komen voor Sun Princess gasten die dit exclusieve dinerevenement vieren en de harmonie tussen eten, kunst en liefde laten zien.”

Het zeven-gangen diner begint met oesters met citroengras kafir, mirin en gold flakes. Voorgerechten, gepresenteerd in hartvorm, zijn onder andere hartige tonijn en avocado, granaatappel en togarashi; cappuccino van wilde [addenstoelensoep; salade van bietjes, vijgen en geitenkaas; granita van roze champagne en rozenblaadjes; staart van kreeft thermidor; en sappige ossenhaas en truffel jus. Als dessert kunnen gasten genieten van hartvormige chocolade lava cake, verse bessen en frambozencrème en petits fours. Daarnaast zijn er 7 nieuwe cocktails met een liefdesthema verkrijgbaar.

Tot de extra’s behoren servies versierd met Britto’s kunstwerken, servetten in hartvorm gevouwen en bestek met hartvormige uitsparingen. Love by Britto heeft een toeslag van $79 per persoon en kan voorafgaand aan een cruise worden geboekt via de Princess app.

Interesse in cruisen met de Sun Princess? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger