Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

AIDA Evolution: Uitgebreide renovatie voor nog twee Sphinx-schepen vanaf eind 2025

AIDA Cruises gaat door met het moderniseren van haar vloot: Na AIDAdiva zijn nu de werfschema’s voor de volgende twee schepen uit de Sphinx-klasse vastgesteld.

Als onderdeel van AIDA Evolution, het grootste vlootmoderniseringsprogramma in de geschiedenis van het bedrijf, zullen de eerste drie schepen van de Sphinx-serie uitgebreid gemoderniseerd zijn tegen 2026. Het eerste schip dat wordt gerenoveerd is de AIDAdiva, die van 3 februari tot 22 maart 2025 naar de Chantier Naval scheepswerf in Marseille (Frankrijk) zal gaan. De droogdokperiodes voor de volgende twee schepen zijn nu ook gepland: AIDAluna zal van 22 oktober tot 10 december 2025 in de scheepswerf liggen, gevolgd door AIDAbella van 21 januari tot 11 maart 2026.

Compleet nieuw interieurdesign en services

Tijdens de zeven weken durende droogdokrevisie ligt de focus op het upgraden van de technologie van het schip en het bieden van een nog grotere variëteit aan activiteiten, diensten en comfort. Populaire concepten van de nieuwste AIDA-generatie schepen zullen ook aan boord worden gebracht. Alle hutten krijgen een nieuwe look. Daarnaast wordt het aantal suites uitgebreid. Voor het eerst in deze scheepsklasse worden exclusieve ruimtes en diensten gecreëerd.

Op culinair gebied kunnen passagiers zich verheugen op een nog grotere verscheidenheid aan restaurants en een nog betere service. Populaire bars zullen worden toegevoegd aan het baraanbod. Het opvallende Theatrium zal opnieuw worden ingericht met zitplaatsen en een toepasselijk kleurenschema. Er komen nieuwe activiteitengebieden speciaal voor gezinnen met kinderen.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger