Cruisereiziger
Boetiek cruisenRenovatie

Sea Cloud ondergaat uitgebreide renovatie in herfst 2025

Sea Cloud Cruises, de rederij met ultraluxe zeilschepen, kondigt aan dat vlaggenschip Sea Cloud aan het einde van het Europese seizoen 2025 een uitgebreide renovatie zal ondergaan. Aan de vooravond van haar 95e verjaardag zal de windjammer voor 64 gasten, oorspronkelijk gebouwd door Marjorie Merriweather Post en E.F. Hutton, het seizoen 2025 in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden en de Atlantische Oceaan varen voordat ze naar de scheepswerf gaat voor een gepland droogdok. Gasten die op Sea Cloud en haar vlootgenoten Sea Cloud II en Sea Cloud Spirit varen, kunnen gedurende het seizoen 2025 bovendien speciale evenementen aan boord en aan wal verwachten om de verjaardag van Sea Cloud te vieren.

“Het seizoen 2025 belooft een bijzonder feest te worden als onze geliefde Sea Cloud naar de meest geliefde Caribische en Europese havens van haar gasten vaart, voordat ze gaan genieten van een welverdiende rust en renovatie”, zegt Daniel Schäfer, CEO van Sea Cloud Cruises. “We zullen het hele jaar door de erfenis en tradities van Sea Cloud op al onze schepen vieren voordat we wachten op haar triomfantelijke terugkeer.”

Renovatie

De zorgvuldig geplande update en restauratie van Sea Cloud zal opnieuw onder toezicht staan ​​van Sea Cloud Cruises Managing Director en Chief Technical Officer Adam Pazdzioch. Hij en het team leidden ook de laatste grote renovatie en reparatie van het droogdok van Sea Cloud in 2010.

“Sea Cloud is een majestueus schip en laat degenen die aan boord stappen nog steeds met ontzag achter, daterend uit de tijd van haar oorspronkelijke eigenaar Marjorie Merriweather Post en de Amerikaanse ontwerpers Cox & Stevens”, aldus Adam Pazdzioch, managing director en CTO van Sea Cloud. Cruises. “Het is een eer om als haar verzorger te dienen tijdens dit aanstaande droogdok.”

Je boekt deze cruises exclusief bij:

Yacht Cruise Company - Nieuw! Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger