Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Holland America Line eert Desmond Tutu met nieuwe award

Holland America Line heeft een nieuwe award in het leven geroepen, de Shared Humanity Award. De rederij gaat deze prijs jaarlijks uitreiken aan een leider en veranderaar die zijn leven heeft gewijd aan het inspireren van anderen om in te zien dat de dingen die ons verenigen groter zijn dan die ons verdelen. Aartsbisschop Desmond Tutu kreeg de primeur om als eerste deze prestigieuze award in ontvangst te mogen nemen van de president van Holland America Line Orlando Ashford.

Tutu werd op woensdag 4 april verrast tijdens zijn bezoek aan het cruiseschip Amsterdam in Kaapstad. De Amsterdam is momenteel bezig aan haar ‘Grand World Voyage’. De voormalige aartsbisschop van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad kreeg de onderscheiding als erkenning voor het feit dat hij heel zijn leven heeft besteed aan het bepleiten van gelijkheid en vrede en het bestrijden van sociale uitsluiting. In aanwezigheid van Arnold Donald, CEO van Carnival Corporation, ontving Tutu namens Holland America Line ook een donatie van 40.000 dollar voor de Desmond Tutu Peace Foundation.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!