Carnival Horizon heeft grootste winkelaanbod in de vloot

De Carnival Horizon, het nieuwe cruiseschip van Carnival Cruise Line, heeft het meest uitgebreide winkelaanbod in de vloot van de Amerikaanse cruisemaatschappij. Diverse topmerken zijn met hun artikelen aanwezig aan boord van het zusterschip van de Carnival Vista, zoals LeVian, Victoria’s Secret en voor de eerste keer Michael Kors, Kate Spade, Breitling en Hublot. De moderne merkwinkels zijn verspreid over twee dekken (dek 4 en dek 5) langs het atrium van het schip.

De winkelstraat is onderverdeeld in diverse gedeeltes die specifiek zijn bestemd voor de verschillende interesses van de gasten zoals Hip Fish (mode-sieraden, accessoires en verzorgingsproducten), Front Street (luxe sieraden en uurwerken), Cherry on Top (snoep, kleine cadeaus en geschenken) Carnival Store (logo-items, Carnival Horizon inaugurele memorabilia, zonnebrandcrème en kleding), Portside Liquor & Tobacco (populaire duty-free items inclusief de meest uitgebreide collectie alcoholische dranken).

Carnival Cruise Line probeert de genoemde winkelgedeeltes tot leven te brengen met o.a. diverse ‘bars’, waarbij passagiers cosmetica en parfums kunnen uitproberen, een make-over kunnen krijgen, ‘s werelds beste likeuren kunnen proeven, sieraden kunnen ontwerpen en gadgets kunnen uitproberen. Daarnaast worden er speciale evenementen, winacties en feestjes georganiseerd. De aanbiedingen wijzigen dagelijks met flexibele pop-up ruimtes voor nieuwe mode- en sieradentrends.

Cruisen met de Carnival Horizon? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!