Eurodam en Amsterdam naar Hawaii vanaf Noord-Amerika en Canada

Holland America Line’s Eurodam en Amsterdam zullen 16- tot 20 daagse cruises gaan varen naar Hawaii en daarbij vier Hawaiiaanse havens bezoeken. De negen cruises starten in Seattle, Vancouver (Canada), San Diego of Los Angeles. Vrijwel elke cruise bevat een tweedaags verblijf met overnachting in Honolulu, waar gasten dus extra tijd hebben om bijvoorbeeld Pearl Harbor te bezoeken, naar Waikiki Beach te gaan of in de avond er op uit te gaan naar een lokaal traditioneel restaurant. De andere havens waar je van boord kunt, zijn Hilo, Nawiliwili, Lahaina en op een enkele route ook Kona.

Het Explorations Central team brengt de cultuur van Hawaii aan boord door in het programma typische workshops op te nemen zoals het leren van de Hawaiiaanse taal, ukulele leren spelen en Hawaiiaans dansen. America’s Test Kitchen zorgt voor kooklessen met typische producten of gerechten terwijl aan het lido-zwembad Hawaiiaans bier geserveerd wordt.

De Eurodam start het Hawaii seizoen op 29 september 2018 met vertrek uit het Amerikaanse Seattle. Ze vaart dan een 18-daagse cruise naar onder andere Victoria, Vancouver en vandaar uit naar Hawaii. Ook kunnen gasten op diezelfde cruise opstappen in Vancouver, op 1 oktober 2018. De Eurodam vertrekt verder op 11 november 2018, 3 februari, 20 februari en 13 april.  Op 9 maart kunnen cruisepassagiers de Hawaii cruise vanuit San Diego maken en direct ook Frans Polynesië ontdekken met stops in onder andere Bora Bora en Papeete.

De Amsterdam vaart vanuit Los Angeles op 21 december 2018. Een bijzondere reis maakt de Amsterdam op 28 oktober 2019, wanneer vanuit San Diego een 51 daagse droom-rondtrip gemaakt wordt met Hawaii, Tahiti, Samoa, de Cook Eilanden, Fiji, Vanuatu en Tonga.

Prijzen voor de 16/17/18 daagse cruises starten bij $1,999.

Cruises op de Eurodam zijn onder andere verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Eurodam en Amsterdam naar Hawaii vanaf Noord-Amerika en Canada

 • 15 juli 2018 om 20:40
  Permalink

  Het ms Amsterdam of de Nieuw Amsterdam

  • 16 juli 2018 om 13:18
   Permalink

   Het gaat om het MS Amsterdam.

Reacties zijn gesloten.