Cruisereiziger
Doop

Doopfamilie in Duitsland gezocht voor AIDAnova

AIDA Cruises zoekt samen met partner Bild am Sonntag (een Duitse boulevardkrant) naar een familie die de AIDAnova zal dopen op 31 augustus. Families van 2 tot 5 personen kunnen meedoen aan de wedstrijd. Alleen families die in Duitsland wonen én een Bild am Sonntag kopen, mogen meedoen. Wat ze er voor moeten doen, is niet geheel duidelijk. De wedstrijd bestaat in ieder geval uit een aantal rondes. De doopfamilie wint daarnaast een cruise op de AIDAnova.

Op 31 augustus zal de AIDAnova tijdens een openlucht concert AIDA Open Air in Papenburg worden gedoopt. Vanaf half september vertrekt de AIDAnova over de Eems naar het Nederlandse Eemshaven voor testen en laatste afstellingen. Op 15 november 2018 wordt de AIDAnova officieel overhandigd aan AIDA Cruises en neemt kapitein Boris Becker het roer over van het eerste cruiseschip ter wereld dat vaart op vloeibaar aardgas (LNG). Na een aantal korte cruises naar Rotterdam gaat de AIDAnova naar de Canarische Eilanden voor haar eerste (winter)seizoen.

Wil jij als eerste cruisen met de AIDAnova? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)