Eemstocht Spectrum of the Seas gepland voor begin maart

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen er in 2019 niet twee maar drie nieuwe cruiseschepen vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg de Eemstocht afleggen. De Spectrum of the Seas bijt in maart van dit jaar de spits af. Duitse lokale autoriteiten maakten vorige week bekend dat het Emssperrwerk bij Gandersum naar verwachting op zaterdag 9 maart wordt gesloten vanwege de doortocht van een schip. Het uitdokken van het vierde cruiseschip van Royal Caribbean International in de Quantum-klasse (bestemd voor de Chinese markt) staat voor medio februari gepland.

De andere twee cruiseschepen die dit jaar door de Meyer Werft zullen worden opgeleverd zijn de Spirit of Discovery van Saga Cruises en de Norwegian Encore van Norwegian Cruise Line.

Cruises op de Spectrum of the Seas zijn verkrijgbaar vanaf €452 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!