Princess Cruises bevestigt Japan programma voor 2020

Princess Cruises heeft haar complete programma Japan 2020 aangekondigd. Gedurende het hele jaar zal de 2.670 gasten tellende Diamond Princess vanuit Tokyo en Kobe met meer dan 50 afvaarten naar meer dan 50 bestemmingen in 11 landen reizen. De cruises zijn vanaf nu te boeken.

De cruises variëren in lengte van 5 tot 28 dagen en bieden de gasten de kans om mee te doen aan Japans grootste culturele festivals en speciale evenementen. Geniet van de beroemde lentebloemen tijd, sta versteld van de kleurenexplosie in de herfst, ontdek de grootste zomerfestivals en vier de feestdagen op verder gelegen bestemmingen als Brunei, Maleisië en de Filipijnen.

De Diamond Princess is speciaal aangepast om een op en top Japanse beleving aan boord te bieden; ontspan bijvoorbeeld in een traditioneel ‘onsen’ heet waterbad of dineer in het Kai Sushi restaurant.

“Onze Japan gasten zullen het beste ervaren dat deze fascinerende regio te bieden heeft, zowel aan boord als aan land”, aldus Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa.  “Het cruise aanbod geeft onze gasten de kans om hun vakantie volledig op maat te maken. Korte 7-daagse cruises kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een landarrangement. De langere 14 tot 28-daagse cruises zijn populair bij onze reizigers die graag op verkenning gaan”.

Het cruise aanbod bestaat onder meer uit:

  • Een 8-daagse Japan ontdekkingsreis met het Kumano Vuurwerk Festival, vertrek 15 augustus 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Wakayama, Kumano, Kochi, Kanmon Straits (scenic cruising), Busan, Nagasaki, Gunkanjima (scenic cruising) en Kagoshima.
  • Een 9-daagse Japan ontdekkingsreis naar de Lente Bloemen, vertrek op 2 april 2020 vanuit Tokyo, met aanleg in Gamagori, Osaka, Kochi, Hiroshima, Busan en Sasebo.
  • Een 14-daagse Borneo & Japan cruise, vertrek op 30 december 2020 van Singapore naar Tokyo, met aanleg in Bandar Seri Begawan (Brunei), Kota Kinabalu, Manilla, Hong Kong, Taipei, Okinawa, Osaka (Kyoto) en Shimizu (vulkaan Mount Fuji).

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)