Royal Caribbean introduceert Ultimate Panoramic Suites op Oasis of the Seas

Als de Oasis of the Seas over ruim 2 weken terugkeert in de vaart na een 165 miljoen dollar kostende renovatie in droogdok van Navantia in het Spaanse Cadiz debuteert het met een nieuwe hutcategorie voor Royal Caribbean, de Ultimate Panoramic Suite.

De twee nieuwe suites liggen boven de brug waardoor ze een 200-graden uitzicht bieden. De accommodatie is voor maximaal 4 personen en bevat een hoofdslaapkamer met aparte badkamer, een inloopkast, een apart ruimte om aan te kleden en een woongedeelte. De eyecatcher van de suites zijn de glazen ramen voor muur tot muur en van vloer tot plafond.

De Ultimate Panoramic Suites maken onderdeel uit van Royal Caribbean’s Royal Suite klasse, wat betekent dat passagiers toegang hebben tot de suite lounge, hun eigen Royal Genie (butler), gratis Voom Wi-Fi en prive-dineren. De twee suites behoren tot de 57 nieuwe hutten die in het kader van het vernieuwingsprogramma van Royal Caribbean worden toegevoegd aan de Oasis of the Seas.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de andere aanpassingen die tijdens het 63-daagse droogdok worden doorgevoerd op de Oasis of the Seas.

Het schip gaat op 24 november 2019 weer varen, om te beginnen met een 8-daagse cruises naar het Oostelijke- en Westelijke gedeelte van de Caribbean met vertrek vanaf de nieuwe cruiseterminal Terminal A in Miami. Daarna vertrekt het naar New York in mei 2020. Vanuit haar thuishaven Cape Liberty gaat het 8-daagse cruise varen naar de Bahamas waarbij o.a. het gerenoveerde prive-eiland Perfect Day at CocoCay wordt aangedaan.

Wil jij deze nieuwe suite op de Oasis of the Seas als een van de eerste uitproberen? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!