Silversea vliegt je in business class naar Antarctica

Silversea Cruises heeft een nieuwe service voor gasten die Antarctica willen bezoeken. Cruisepassagiers kunnen vanaf december 2021 met de Silver Explorer het continent Antarctica ontdekken. Voortaan hoeven zij die meer de gevreesde Drake Passage over te varen, maar kunnen zij ingevlogen worden naar King George Island. Dit scheelt twee dagen cruisen over de Drake Passage. Op King George Island landt het vliegtuig op de Chileense basis Presidente Eduardo Frei Montalva, dat ook gebruikt wordt voor wetenschappers om hun onderzoekstations te bereiken.

Vanaf Chili naar het eiland is het slechts twee uur vliegen. Silversea zorgt voor een business class vlucht met een privé vliegtuig voor haar gasten vanaf de stad Punta Arenas. Onderweg aan boord krijg je alvast uitleg over de zodiacs en de IAATO uitleg. Vervolgens genieten de gasten van vijf dagen aan boord van de Silversea Explorer voordat ze teruggebracht worden naar Chili, wederom met een vliegtuig.

Vanaf december 2021 biedt Silversea 12 vlieg-cruises aan vanaf $17.500 per persoon.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.