Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises verlengen annulering cruises t/m 31 juli 2020

De cruisemaatschappijen Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, allen onderdeel van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), hebben bekendgemaakt dat de eerder aangekondigde annulering van cruises wordt verlengd met reizen tussen 1 juli en 31 juli 2020.

De verlenging van de tijdelijke annulering moet bijdragen aan de inspanningen over de hele wereld om de verspreiding van COVID-19 in te dammen. NCLH geeft aan te blijven samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de federale overheid en wereldwijde gezondheidsorganisaties om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.
Passagiers die tussen 1 juli en 31 juli met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises zouden cruisen worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Bekijk hier de annuleringen & herstart van rederijen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!