Seadream II maakt tussenstop in Rotterdamse haven

Na de Seadream I zal ook haar zusterschip Seadream II onderweg naar Noorwegen een korte tussenstop maken in de Rotterdamse haven. Het ultra-luxe cruiseschip in jachtstijl arriveert op donderdag 11 juni rond de middag (12:30 uur, tijdstip onder voorbehoud) in de Waalhaven in Rotterdam om te bunkeren en voor bevoorrading. De Seadream I ging haar op 12 mei al vanwege dezelfde reden voor. De Seadream II is afkomstig uit Lissabon en heeft Scandinavië als eindbestemming. Het gaat vanaf eind deze maand vanuit Oslo en Bergen 7-daagse cruises maken naar o.a. Alesund, Flam en Olden. Rederij Seadream Yacht Club gaat deze maand weer cruises maken in Noorwegen. Oorspronkelijk zou alleen de Seadream I worden ingezet in Noorwegen, maar vanwege de grote vraag heeft de cruisemaatschappij besloten de capaciteit te verdubbelen. Er staan nu in totaal 21 reizen gepland. Cruises met Seadream Yacht Club zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Seadream II maakt tussenstop in Rotterdamse haven

 • 10 juni 2020 om 16:45
  Permalink

  En wanneer vertrekt ze weer?

 • 11 juni 2020 om 11:40
  Permalink

  Dat weten we helaas niet, we houden het in de gaten!
  Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.