Seadream II maakt tussenstop in Rotterdamse haven

Na de Seadream I zal ook haar zusterschip Seadream II onderweg naar Noorwegen een korte tussenstop maken in de Rotterdamse haven. Het ultra-luxe cruiseschip in jachtstijl arriveert op donderdag 11 juni rond de middag (12:30 uur, tijdstip onder voorbehoud) in de Waalhaven in Rotterdam om te bunkeren en voor bevoorrading. De Seadream I ging haar op 12 mei al vanwege dezelfde reden voor. De Seadream II is afkomstig uit Lissabon en heeft Scandinavië als eindbestemming. Het gaat vanaf eind deze maand vanuit Oslo en Bergen 7-daagse cruises maken naar o.a. Alesund, Flam en Olden. Rederij Seadream Yacht Club gaat deze maand weer cruises maken in Noorwegen. Oorspronkelijk zou alleen de Seadream I worden ingezet in Noorwegen, maar vanwege de grote vraag heeft de cruisemaatschappij besloten de capaciteit te verdubbelen. Er staan nu in totaal 21 reizen gepland. Cruises met Seadream Yacht Club zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlZeetours

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Seadream II maakt tussenstop in Rotterdamse haven

 • 10 juni 2020 om 16:45
  Permalink

  En wanneer vertrekt ze weer?

 • 11 juni 2020 om 11:40
  Permalink

  Dat weten we helaas niet, we houden het in de gaten!
  Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.